Fant og Gandalf er med i «Hund og fritid».

De er representanter for «den gule hund – Norge».

Fanterampen vår er en fin representant for «den gule hund». Han er snill og god, men han ønsker å få gå i fred når han går på tur. Fant er lei hundeeiere som ikke har kontroll på hundene sine, og som later til å tro at det er helt greit at hundene deres har lov til å storme bort og forstyrre han når han går på tur.

Bilde

Bildet er tatt av Mimmi E. Safedogs.

Vi som går turer med han er heller ikke særlig glad for eiere som bare lar hundene  springe fram til oss, uten at de gjør noe for å hente dem. Det er litt vanskelig feks. å jogge med Fant, når en fremmed hund springer rundt i beina våre og ypper seg mot Fant.

I tillegg er han litt engstelig for fremmede mennesker/unger. Han misliker derfor at fremmede kommer rett bort for å hilse på han, uten at vi har gitt tillatelse til det.  Han er jo bare såååå søt. Da er det tydeligvis noen som mener at det bare er fritt fram for kos og klapp.

Ingen hunder skal hlse på andre hunder, uten at eierne er blitt spurt om det er greit først. Dette har ingenting med sosialisering å gjøre, men respekt for andre hunder og eiere.

Nå skal vi ut på tur, den gule sløyfa skal på, og så håper jeg at vi får gå i fred og nyte turen.

GOD HELG, ALLE SAMMEN!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.