En kjempefin onsdag, rett og slett!

IMG_5073

Nå må vinteren slippe taket i Maridalen, også. Jeg synes det er godt at våren er på vei, og at snøen forsvinner.

IMG_5076

Vi gikk en fin morgentur i Maridalen. Det var sol og varmt og jentene var blide og glade. Det var forresten jeg, også!

Tenk, her gikk vi på ski for litt over ei uke sida.

IMG_5083

IMG_5085

Etter dette hadde jeg en veldig fin privattime, før jeg jobbet noen timer på kontoret.

Etter arbeid reiste jeg igjen til Maridalen, for å legge årets første spor og å trene søk og å leke med Ebbie og Pia. FOR en flott ettermiddag/kveld det ble.

Ebbie var virkelig i sitt ess. Hun jobbet bra både i sporet og i søket. Hun var råflink og supergira. I søket la jeg ut to baller til henne og sendte henne ut. Hun fant en, avleverte den fint i utgangsstilling og var ikke i tvil om hva oppgava var, da jeg sendte henne ut igjen. Neste gang skal jeg legge ut tre gjenstander, tråkke opp en korridor først og deretter sende henne ut.

Ebbie elsker virkelig dette, og hun har et glimt i øyet som gjør meg kjempeglad. Superjenta mi! Jeg har meldt meg på som observatør på et kurs i «3 dagers kurs i brukslydighet og spor», og jeg regner med å få mange gode tips som jeg kan bruke i egen trening. Det er egentlig for Fanterampen at jeg har meldt meg på, men jeg ser jo at jentene kommer til å få stort utbytte av at jeg deltar på kurset, også.

Pia var også flink i sporet. Hun visste hva hun skulle gjøre, rotet nok litt, men gikk et par vinkler kjempefint. Kattematen i sporslutt ville hun ikke ha, da var det mye morsommere å leke med pipeballen.

Pia trente også søk og apportering, og det gikk veldig bra. Jeg la bare ut en ball hver gang, men jeg skal nok avansere til to gjenstander ganske fort. Pia satt fint i ro når jeg la ut ballen for søk, hun søkte bra og hun kom fint inn og avleverte i front. Hun er sikker på sitt/bli nå, og prøver ikke å tjuvstarte.

Jeg gleder meg til mange fine opplevelser i skogen med hundene utover.

Fant er fortsatt hos Martine og David og storkoser seg som alltid. Han sover, går turer, trener endel og bare koser seg!! Heldige Pomsen vår!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.