Høstvær på Jar!

P1060538

Ja, i dag er det rene høstværet her hjemme. Vi kom hjem fra Solbu i går, og jeg hadde store planer for dagen i dag. Alle hundene skulle få et spor hver, Ebbie med pinner i, og vi skulle trene på å leke (Pia og Fant) og etterpå skulle jeg reise noen timer på jobb. Merete R hadde sagt at hun ville være med, men pga. regnværet avlyste vi treningen. Skikkelig dumt, men slik er det nå.

I stedetfor blir det en hviledag på hundene, for det har de ikke hatt på ei ukes tid. Javel da, litt innetrening blir det nok: triks og fellesdekk/sitt/stå + at jeg skal trene på at to hunder sitter i ro, mens jeg trener den tredje. Her blir det enkle øvelser for den som trener, og masse belønning til de som sitter i ro. Jeg har ikke vært flink nok til å trene på dette, men jeg vil helt klart ha nytte av det, og nå må jeg legge inn støtet.

P1060521

Ellers er Ebbie blitt mormor og Pia er altså blitt tante. Ebbie`s datter Pip, fikk ni valper i går.

946761_592430984115082_1894498940_n

Hun bor i Sverige og alt står bra til med mor og barn. Litt rart å tenke på er det, synes jeg. Særlig at søstra til Pia har fått valper, for Pia og Pip er jo bare «barn» selv enda.

GOD LØRDAG!!

P1060598

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.