Endelig!!!

IMG_5383

Ja, ENDELIG ble det tur på beina rundt Buvatn. Det er fortsatt igjen snø rundt omkring, men den smelter i rekordfart. Nå venter jeg bare på at isen også skal gå, for da slipper jeg å være redd for at hundene skal forville seg utpå og gå gjennom. Skrekk og gru!!

Dette er fra torsdagen tur. Jeg koste meg, pusta godt med magen og nøyt å se mine fir-beinte bestevenner som også hadde det så bra. Jeg lukta vår og snø som smelta, hørte små bekker som klukka under snøen og så hadde jeg det sedvanlige fallet mitt, da. Denne gangen gikk det bra, ingen ekstra «vondter» i rygg eller hofter (der har jeg vondt nok fra før)!  Så det så…..!!

IMG_5399

IMG_5378

IMG_5408

IMG_5393

IMG_5429

I dag, fredag, har hundene en hviledag og det har jammen meg jeg, også. De leker i hagen, snuser litt og følger med på det som skjer. Fant er nede ved vannkanten og prøver å jobbe med å bære is på land. Det greier han ikke,  for jeg har sperret med kompostgrinder langs kanten.

Fant har forandret seg. Nå har han faktisk slik ro i kroppen at han kan sitte stille ute på trappa og på verandaen og bare se på livet. Han er jo 7, 5 år gammel nå, og det er vel litt av grunnen, antageligvis. Ellers er han i veldig god form. VI har stelt en betennelse han har hatt i huden på underkjeven pga. fukt, og  nå har han ikke mere vondt. Han leker, hopper og spretter, er kjempeivrig på å trene og er blid og fornøyd. Han vokter fortsatt, kan knurre når han vil være i fred, men vi tar hensyn til dette og da går det bra.

IMG_5359

Arne jobbet hele torsdagen (10 timer. Stengt butikk = arbeidsdag) og kom til Solbu seint i går kveld. Han har hatt fri i dag, men reiser til Jar søndag morgen. Det kommer mange paller med varer da. Det blir antageligvis en lang arbeidsdag på han den dagen, også. Jeg kan hverken løfte eller andre ting, det er ikke mye hjelp i meg slik. Jeg reiser ikke hjem før mandag formiddag og da reiser jeg rett på jobb.

Nå skal helga nytes på Solbu, med mann og «barn». God helg til alle dere der ute!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.