Kveldskos ved Buvatn!

Tvillingsøster Mie kom en tur på besøk i går kveld. Vi tente bålpanna og koste oss nede ved vannet.

P1060663Fanterampen koste seg mest ute i vannkanten, og han ble både våt og kald, stakkars!

P1060647Jentene lekte mest sammen. De sprang etterhverandre, nappet og beit litt og rulla rundt på bakken. Kveldsmaten ble et lite godbitsøk!

P1060640Fineste, snilleste Ebbie`n min.

P1060616

Vi skal tenne bålpanna i kveld, også. Det er så trivelig å sitte og se på flammene og kose seg med god prat, et pledd rundt beina og litt rødt i glasset.

GOD HELG!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg har en engelsk cocker som heter Fant, han er 12 år. Jeg overtok ei korthårscollietispe 18 januar 2009. Hun er født 31.07.07, på OneWays kennel i Sverige, og hun heter Ebbie (døpenavn Ebonie). Ebbie fikk valper 20. mars 2011 og jeg har beholdt ei lita jente etter henne. Hun har fått navnet Pia. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke på “Kveldskos ved Buvatn!”

  1. Haha, visste ikke at vi hadde en bålpanne 😛 Kos dere masse masse!
    Ser at hundene koser ihvertfall, bare synd at pomsen ikke får «jobbet» i vannkanten… 😛 «dyreplageri» mamma… 😛 😉 hihi..

    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s