Solbu!

Dagene går på Solbu. Jeg og hundene reiste opp tordag kveld og feiret 17. de mai her opp.

IMG_5483

Arne jobbet som vanlig med levering av varer til flere skoler i Kjelsås området om morgenen 17. de mai, men han koste seg med ungene hjemme på Jar etter det. Han kom hit opp 18. de mai etter jobb ( ved 19,00 tida) og reiser ned igjen mandag morgen. Da kommer det flere varelass som skal inn i hyllene. Butikken må fylles opp igjen, før den åpner igjen tirsdag.

Jeg hadde en privattime på Låplassen lørdag, og det er alltid like hyggelig. Særlig når det er en flink, interessert og reflektert hundeeier som har spurt om en time. Vi hadde en time i høst også, og jeg fikk så god tilbakemelding på den. Det er alltid hyggelig når de jeg møter, blir fornøyd. Det er jo det som er målet med privattimene.

IMG_5515

Vi gikk en helt super tur på andre sida av Buvatn etter timen. Hundene fikk gå løse og de hoppet og spratt over myr og ut i små dammer med smeltevann. Det er hverken fugler eller vilt å se, de har antageligvis forvunnet langt inn i fjellet, for å få være i fred i denne sårbare tida.

En sliten og varm liten Pia-mor!

IMG_5502

Det luktet vår og jeg måtte sette meg ned og bare «være i nuet». Høres litt dumt ut, men slike stunder må bare nytes.

IMG_5540

Morgenkos på jentene søndag morgen, mens mamma koser seg med en kaffekopp!

IMG_5550

Det er varmt og godt her i dag, og hundene er like slappe som meg. 😉  Jentene er blitt børset skikkelig, for de røyter som bare det, mens Fanterampen er blitt klippet. Han har fått klippet halve kroppen sin, i morgen venter ørene, bryst, bein og mage. Han er verdens snilleste gutt!! Står helt stille og lar meg bare drive på. Det er veldig godt å kunne klippe han selv, synes jeg, og han blir ganske fin også! Øvelse gjør mester!

IMG_5569

Jeg reiser hjem til Jar tirdag morgen (JAAAA, DET GJØR JEG). Det blir lufting av hunder i Maridalen, før jeg skal jobbe på ettermiddagen. Det blir jobb onsdag og torsdag, før jeg igjen reiser til Solbu torsdag kveld eller fredag formiddag. Jeg starter hverdagslydighetskurs på Låplassen lørdag, og det gleder jeg meg veldig til.

Fanterampen skal være noen dager hos Martine denne uka. Han kommer til å storkose seg som vanlig. Han er veldig blid og glad om dagen, men vokter ganske mye. Det betyr at han er trøtt og litt sliten og han kommer til å ha stort utbytte av å komme hjem til bestestoresøster og bonuspappa David. Heldige Pomsen som har dem!!

FORTSATT GOD PINSE!

 Jeg «twitrer» litt innimellom: Tweets fra @hildemyreeidal

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.