Rolig fredag!

Vi har en roooolig dag her på Solbu! Det regner ikke i dag, det er sol, men en skikkelig kald vind. Hundene er blitt luftet i hagen, jeg har drukket kaffe og kost meg med frokosten ute og jeg svarer på mailer og leser nettaviser. Herlig.

Det blir ikke tur på hundene før i ettermiddag, men det har de ikke vondt av. Det er så godt for dem å være her. De kan gå ut og inn så mye de orker og de har stor hage å boltre seg i.

Jeg har forresten akkurat hatt ei skikkelig morsom lekeøkt med hundene. Ebbie var forresten ikke fullt så ivrig, men både Fanterampen og Pia jobbet på som bare det. Pia var skikkelig på hugget, hun blir bare mere og mere ivrig og glad i å leke (hurra), og Fant dro og dro og hadde skikkelig drakamp med meg.

Bilde

HA EN GOD FREDAG, ALLE SAMMEN!

Ja, det må jeg nesten fortelle dere. Jeg har fått autografen til Sven Nordin. Jeg simpelthen elsker  han. I dag kom han i butikken og handlet og Karoline pratet med han. Hun hadde jo vært sammen med han og kona hans på båttur i Thailand i fjor, og han kjente henne igjen. Karoline  spurte da om mamma`n hennes kunne få en autograf, fordi jeg likte han så godt (rødme). Så nå ligger det et ark med hilsen til meg fra Sven Nordin på kontoret mitt. Hehe…. det skal ikke mye til for å glede ei halvgammal dame!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Rolig fredag!”

  1. Hihi, nå har jeg irritert meg over at jeg ikke visste at du likte Sven Nordin når jeg møtte han i thailand, i 1,5 år. Jeg nevte det faktisk for noen for noen dager siden. Og plutselig stod han i kassa, så da måtte jeg jo ordne en hilsen til deg!! 😀
    Bare synd jeg ikke fant noen grillkongen plakat, for da kunne han signert på bildet av seg selv 😉
    Hilsenen din ligger å venter på deg på kontoret ditt 😀 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.