En rooooolig og deilig sommerdag!

DSC_0045

Planene for hunden i dag, var at de skulle ha en hviledag. Det har de forsåvidt hatt også, selv om vi har trent på at de skal: holde seg i ro når sauer går forbi hytta, ikke springe og bjeffe langs gjerde når folk går forbi, syklister kommer i full fres osv., og å slappe av sammen med meg, når jeg setter meg ned i hagen for å hvile.

Flott trening, de er flinke, selv om Fant «drar» igang Pia. Ebbie er fornuftig og hører på hva jeg sier til henne (alternativ atferd: «sitt» istedetfor å springe og bjeffe) Pia og Fant er bare kjempehappy og gira, ingen sinne å spore, bare spenning og positiv forventning. DET er jo bra.  Radarparet Fant og Pia trente på ro og «sitt/bli» når forstyrrelsene kom, og med tid og stunder skal de nok klare å sitte i ro når jeg ber dem om det, i denne vanskelige settingen, også.

Vi to-beinte har kost oss med reker i dag

IMG_5933

….Fanterampen elsker reker og fikk smake av papsen sin

IMG_5943

etter maten var hundene så slitne, at de sloknet på terassen.

IMG_5937

En nydelig dag, varmt og godt og jeg fikk gjort alt jeg hadde planlagt i dag. Dvs. jeg har nesten klippet hele hagen og det var litt av en jobb. Det er kjempemorsomt, for det blir så fint når det er gjort.

Verdens aller, aller beste Ebbie!!

P1050164

Jeg håper at dagen i morgen blir like fin!!

3 tanker på “En rooooolig og deilig sommerdag!

  1. Hei Aase!
    Det er godt å ha ferie her på Solbu!

    Jeg vil veldig gjerne trene litt. Jeg har ikke så innmari mange planer i juli, jeg nyter å ta ting litt på sparket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.