Gårdsdagen!

Onsdag var det like varmt på Solbu. Jeg er veldig glad for at det er sol og fint vær, men jeg er ikke glad for at det er så innmari varmt. Jeg blir, som sagt, veldig slapp i varmen, men vi finner på noe hver dag. I morgen tror jeg at vi skal ha en hviledag, og bare være her på hytta.

P1070259

Onsdag reiste vi til Nes for å vanne gravene til mine foreldre og besteforeldre. Det har vært så varmt på Nes den siste tida, ca 32 -33 grader, og gravene trengte sårt litt vann. Ebbie ble med meg (de to rampene venta i bilen), og så gikk vi en tur og rusla på kirkegården etterpå. Det er like fint der som på Haslum Kirkegård. Det er velstelte graver, fred og ro.

P1070255

Etterpå reiste vi til Solbu igjen, men vi hadde en stopp ved Rukke (for de som er kjent der). Jeg parkerte like etter ferista, og så gikk vi en skogsbilvei oppover mot Jordeslie . Utsikten til  Rukkelien og Gunvaldsrukke var kjempeflott, og vel verdt å gå bratt oppover. Vil en ha utsikt, må en jo gå oppover…. 😉 Det hjelper forhåpentligvis på kondisen min, som jeg har betemt meg for at skal bli bedre utover sommeren/høsten.

Det var innmari varmt, sola steikte og vi gikk ikke mere enn en tre kvarters tid, før vi gikk ned i Rukkedøla og fikk avkjølt oss litt. Det syntes hundene også var godt, for de var varme og tørste etter turen.

Fant fikk også sommersklippen sin, og ble riktig så fin. Jeg har igjen beina og litt på ørene, det skal jeg ta i dag. Jeg begynner å få litt mere dreisen på klippen nå, og Fant står helt stille mens jeg jobber. Kjempeflinke gutten min, det!

Vi slappet av på hytta etter turen, laget middag og så så jeg faktisk to episoder av «Mord og mysterier», mens hundene sov. Det er luksus det, å sitte slik alene i fred og ro og se på tv. Herlig, det er vel dette som kalles å ha ferie!

– og nå sitter jeg og ser på kart og lurer på hvor turen vår skal gå i dag. Den blir ikke så lang i dag, heller, pga. varmen. Jeg merker på hundene at de ikke orker så mye, de heller.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.