Hviledag og hviledag, fru Blom!

Jeg hadde tenkt at dette skulle bli en dag da vi ikke skulle bruke bilen, bare være på Solbu og ikke gjøre noenting. Slik ble det ikke, men vi har hatt en suuuuper dag, allikevel, vi.

Jeg luftet hundene i hagen i dag tidlig, jeg koste meg med en cappuccino ved vannet og etterpå satt jeg  meg på verandaen et par timer. Hundene slappet av og jeg gikk gjennom mailer osv. og svarte på de som trengte å svares på. Etter dette reiste jeg til Nes for å vanne på kirkegården, men først gikk jeg en tur med hundene. Det var varmt (ja, jeg vet at jeg «maser» om det), og hverken hundene eller jeg orket å gå så langt. Etter at jeg hadde vært på kirkegården, reiste jeg til Gol og til Inger Synøve i dyrebutikken. Fant skulle ha ny sele, den gamle var helt utslitt.

Se så stramsen og fin han ble, da. Sommerklippen har han også tatt.

Nå er den gamle og utslitte selen kastet, og godt er det!

P1070266

P1070265

Rampen er ikke så flink at han kan være med inn i butikken og prøve, derfor prøvde vi forskjellige seler ute på parkeringsplassen. Fant var kjempeflink, for det gikk folk forbi oss hele tiden mens vi drev på, men han kjentes rolig og god ut i kroppen. 😉

Martine og jeg skal på fjelltur med Fanterampen om ca 10 dagers tid, og det var jo en super grunn (unnskyldning) til å kjøpe en kløv til lillemannen. Selen kan brukes for seg, veskene kan altså tas av, og da blir det en god sele som han kan bruke på våre daglige turer. Jeg er kjempefornøyd med kjøpene mine i dag, og takk for god hjelp, Inger Synøve. Det er alltid så koselig å komme til dyrebutikken når du er der, og god service er det der alltid.

P1070270

Pia og Ebbie skal være på Gol Dyrepensjonat når vi er på telttur og der vet jeg at de har det helt topp. Jeg gleder meg til å ha alenetid sammen med Fanterampen, og til at vi skal gjøre det som han liker aller best, nemlig å være ute i skogen på tur. Nå skal vi også telte ute et par dager sammen med bestestoresøster Martine, og det skal bli utrolig morsomt!

Etter Golingsturen reiste vi til Tunhovd hvor jeg handla litt. Deretter kjørte jeg  inn til Pålsbu hvor hundene fikk en tur og litt avkjøling i fjorden. Vel hjemme satt vi ute ved Buvatn en times tid, jeg nøt et glasss rødvin mens hundene fikk et griseøre hver.

Nå er det blitt kvelden og hundene sover. Om litt skal jeg gå en tur bort til Karibu og skravle litt med tvillingsøster Mie. Hun har startet ferien sin i dag, og jeg regner med at hun er utrolig glad for det.

Så, da var enda en dag nesten til ende. God helg til dere alle, fra meg og mine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: