HURRRRAAAAAA FOR EBBIE!!!

DSC_0112

Jenta vår fyller 6 år i dag. Jeg blir alltid fyllt av en utrolig glede bare jeg tenker på henne, jeg blir veldig rørt og varm innvending og jeg er kjempeglad for at nettopp Ebbie kom til oss for 4,5 år siden.

Hun har virkelig beriket livet mitt og hele familien og hun er en utrolig flott hund å trene med. Vi har så mange morsomme og berikende stunder sammen. Jeg håper hun lever i mange, mange år sammen med oss. At hun også har «gitt» oss Pia, er jeg utrolig takknemlig for!

DSC_0060

TUSEN TAKK, EBBIE-MOR, FOR AT DU ER DEN DU ER!! ❤

DSC_0111

I dag skal vi gjøre det du synes er aller, aller morsomst, nemlig å trene søk og å leke masse i skogen.

P1060850

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN, EBBIE!!!!

Du har en helt spesiell plass i hertet mitt!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “HURRRRAAAAAA FOR EBBIE!!!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.