HURRRRAAAAAA FOR EBBIE!!!

DSC_0112

Jenta vår fyller 6 år i dag. Jeg blir alltid fyllt av en utrolig glede bare jeg tenker på henne, jeg blir veldig rørt og varm innvending og jeg er kjempeglad for at nettopp Ebbie kom til oss for 4,5 år siden.

Hun har virkelig beriket livet mitt og hele familien og hun er en utrolig flott hund å trene med. Vi har så mange morsomme og berikende stunder sammen. Jeg håper hun lever i mange, mange år sammen med oss. At hun også har «gitt» oss Pia, er jeg utrolig takknemlig for!

DSC_0060

TUSEN TAKK, EBBIE-MOR, FOR AT DU ER DEN DU ER!! ❤

DSC_0111

I dag skal vi gjøre det du synes er aller, aller morsomst, nemlig å trene søk og å leke masse i skogen.

P1060850

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN, EBBIE!!!!

Du har en helt spesiell plass i hertet mitt!

2 tanker på “HURRRRAAAAAA FOR EBBIE!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.