Gjett om jeg gleder meg!

DSC_0072

Det er stemningsfullt på Buvatn!!

Nå nærmer det seg teltturen til Martine, Fant og meg. Vi skal ha to overnattinger og reiseruta er planlagt. Syklene er klargjort m. «springer» som Arne monterte i går. Vi har kjøpt nye fjellsko begge to (vi har med oss gnagsårplaster), et nytt liggeunderlag er kjøp og i dag reiste vi til Geilo for å kjøpe to nye, lette soveposer. Du kan vel si at de gamle soveposene er ganske så store og tunge i forhold til de nye vi har fått oss nå.

Ellers har teltet vårt også gått ut på dato, når det gjelder vekt og størrelse. Vi har derfor kjøpt et superlight 3 mannstelt (vekt 1,9 kg) med «bagasjerom» (det kalles faktisk det), og i dag har Andreas reist og hentet dette i Sarpsborg. Det er et ubrukt telt som ble lagt ut på finn, til nesten halve prisen av det teltet koster i butikk. Det teltet får vi bruke neste gang, i morgen må vi drasse på det gamle og tunge teltet. Pytt, pytt…. det klarer vi!

Primusen er pakket og gass er innkjøpt og så har jo Fant fått en kløv som han skal få bære noen lette ting i (fyrstikker, ekstra sokker osv).

IMG_6110

Vi skal sykle et stykke først (Tunsen – Urderud), og derfra skal vi gå til Langevatn før vi skal sette opp teltet ved Kløvsteinstjernet . Det er meldt regn i morgen, men vi prøver å komme oss avgårde allikevel.

IMG_6113

Pia og Ebbie er på Gol Dyrepensjonat. Der har de vært en gang før, så det kommer til å gå bra. Dette er en tur som Fanterampen skal få være «alenehund».  Det er trivelig for meg å ha alenetid med han også, for det er det egentlig jentene som er vandt til å ha.

Fant og jeg har gått en god formiddagstur i dag, og det er jammen meg enkelt å bare gå tur med en hund. I kveld skal vi gå kveldstur med tvillingsøster Mie og Bella. Det er hunden til Mie`s datter som hun og Kjell passer til onsdag. Det blir koselig for Fanterampen, det.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Gjett om jeg gleder meg!”

  1. Høres helt fantastisk ut ! Tenker masse på dere. Gratulerer så mye med dagen Ebbie! Tiden flyr avsted. Heldige dere to som fant hverandre .
    Klem fra Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.