Helgetur med Mie!

Lørdag gikk tvillingsøster Mie og jeg opp den gamle seterveien til Lyseren. Her har vår far buført kyrne «våre», da han var ung. Jeg har gått der før, og det er ganske spesielt å gå på den gamle stien og gjøre seg noen tanker om hvordan det så ut da han gikk der for mange, mange år siden.

P1070448

Vi gikk til Store-Lyseren,

P1070454

IMG_6233

IMG_6225

vi koste oss med nistemat, fant en teltplass (etter litt plundring), satte opp teltet

IMG_6228

laget ertesuppe, koste oss med vin og lørdagsgoddis og skravla og lo. Vi så sola gå ned og mørket kom krypende, litt etter litt.

P1070489

P1070460

Vi lo og koste oss helt til kl. 23.30, da vi ordnet oss for kvelden og gikk og la oss.

P1070515

Vi sov vel ikke så innmari godt, men det gjorde egentlig ingenting. Vi kledde på oss, spiste en enkel frokost,

P1070525

pakket sekker og tok ned teltet. Akkurat da begynte det og regne og det regna mye en times tid. Vi ble ganske så våte på hjemvei, men med bare 1 time og tre kvarters gange, gikk det greit.

Pia og Ebbie skal være på Gol Dyrepensonat til tirsdag formiddag, Fanterampen er hos Martine til tirsdag, så i morgen (mandag) skal jeg ut og «pela møltu». Martine og jeg gikk forbi ei myr som nesten lyste gult av multer onsdag, de håper jeg skal være der i morgen.

Det har vært ei super helg, som startet med bursdagsfeiring av storesøster Tonje, fredag kveld. Denne sommeren har vært kjempefin og jeg har mange gode minner å leve videre på de neste månedene!!

DSC_0070

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Helgetur med Mie!”

  1. HVordan var teltet å sette opp? enkelt?
    Ser ut som dere koste dere på tur, det gjør dere jo alltid 😀 Rart å være på tur uten noen hunder? Sikkert deilig også 😉
    kjakji

  2. Teltet var veldig enkelt å sette opp, lett å bære, også.
    Ja, vi koser oss alltid på tur, og det var godt å ikke ha hundene å tenke på, synes jeg!
    Kjakji attende te de, Karoline.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.