Hjemme igjen!

P1070547

I dag reiste jeg fra Solbu ved halv ti tida, hentet et par elleville, hoppende og småbitende («gledesnuvling») jenter på Gol Dyrepensjonat og reiste hjem til Jar. På veien stoppet vi og gikk en tur ved Bergheim og vi tok en stopp på Sokna for å spise litt. Jeg deler alltid (litt av) maten min med hundene mine, og det å raste på biltur, synes jeg er innmari trivelig.

Fant ble ellevill av glede da vi kom hjem til Neskroken 2. Han har vært hos Martine og bonuspappa David siden torsdag, og Martine kjørte han hjem i formiddag. Jeg skjønte hvorfor han ble så glad, for Pia har fått løpetid og jeg vet ikke hvor mange dager hun har hatt det. Ebbie kommer etter om noen dager, ser det ut til. Begge jentene knurra til Fant når han ble litt for nærgående, så Pia er nok ikke kommet til de «verste» dagene enda. Akkurat nå hviler han i bilen litt, slik at han skal få roe seg ned og ikke stresse så fælt. Jentene sover og sover og det er stille en stund nå, før Rampen må få komme inn igjen.

Mie og jeg syklet til Ulerud og Langevann mandag for å plukke multer.

P1070582

P1070529

Der Martine og jeg så massssssevis av multer, var det nå omtrent bare karten igjen. Det hadde helt tydelig vært noen og plukket dem i helga, men littegrann fant vi da.

P1070543

Vi hadde en kjempehyggelig tur allikevel, og det er jo det viktigste.

Det er mye fint å se på, på vei til Tunsen og Ulerud.

P1070577

P1070586

Tirsdag blir det tur, frisør og noen timers jobb. Det er greit, det også.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.