Maridalskveldstur!

Etter jobb i dag reiste jeg inn i Maridalen med hundene. Jeg synes det er så godt å reise rett fra Kjelsås og inn dit, for da får hundene den siste turen sin for dagen der. De snuser gjerne på samme flekken, de tre.

DSC_0054

Jeg er ikke på arbeid før ved 12.00 tida om dagen, fordi jeg bruker formiddagene til husarbeid, jeg svarer på mailer og så får hundene en tur, før jeg reiser på arbeid. Hundene blir med meg i bilen, og der ligger de og sover så godt, mens jeg jobber noen timer. Jeg er ute og kikker etter dem et par ganger, og de har omtrent ikke rørt seg. De fortjener derfor at jeg reiser rett inn i Maridalen og gir dem en tur, før vi reiser hjem til Jar for kvelden.

DSC_0060

Vi har gått to turer på forskjellige steder i dag. Det har vært kjempegod temperatur, sol og blide hunder. Pia har løpetid og det er litt synd på henne om dagen. Litt nedstemt, og litt mere mammadalt. Ikke greit å ha løpetid, nei. Ebbie kommer vel etter om noen dager. Jeg håper at hun kniper igjen til mandag, for hun skal jo være med meg på RallyMix instruktør/dommerkurs i helga.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Maridalskveldstur!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.