Maridalskveldstur!

Etter jobb i dag reiste jeg inn i Maridalen med hundene. Jeg synes det er så godt å reise rett fra Kjelsås og inn dit, for da får hundene den siste turen sin for dagen der. De snuser gjerne på samme flekken, de tre.

DSC_0054

Jeg er ikke på arbeid før ved 12.00 tida om dagen, fordi jeg bruker formiddagene til husarbeid, jeg svarer på mailer og så får hundene en tur, før jeg reiser på arbeid. Hundene blir med meg i bilen, og der ligger de og sover så godt, mens jeg jobber noen timer. Jeg er ute og kikker etter dem et par ganger, og de har omtrent ikke rørt seg. De fortjener derfor at jeg reiser rett inn i Maridalen og gir dem en tur, før vi reiser hjem til Jar for kvelden.

DSC_0060

Vi har gått to turer på forskjellige steder i dag. Det har vært kjempegod temperatur, sol og blide hunder. Pia har løpetid og det er litt synd på henne om dagen. Litt nedstemt, og litt mere mammadalt. Ikke greit å ha løpetid, nei. Ebbie kommer vel etter om noen dager. Jeg håper at hun kniper igjen til mandag, for hun skal jo være med meg på RallyMix instruktør/dommerkurs i helga.

2 kommentarer til «Maridalskveldstur!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: