Kort innpå, bare!

Fredag ettermiddag og kveld hadde vi teori i 6 timer på RallyMix kurs, for å bli instruktør og dommer i treningsklassen. Vi var 6 stykker, en herlig gjeng.

Dette er bare et utrolig flott konsept. Her er det bla. belønningsskilt, hvor du kan få doble plusspoeng (6 poeng) hvis du er flink til å belønne hunden din. Her blir det virkelig  vektlagt glede og samarbeid mellom hund/eier og jeg har en utrolig god følelse for dette konseptet. Vi kan belønne hunden også utenom belønningsskiltene, vi kan lokke hunden og oppmuntre den så mye vi vil. 

Målskiltet er også et belønningsskilt. Det betyr at uansett hvordan hunden og du har gjort det på banen, skal den belønnes som det siste du og hunden din gjør sammen. DET synes jeg er bra!! 

Lørdag blir det endel praktisk trening, det blir gruppearbeid og litt mere teori. Jeg gleder meg innmari!  Ebbie blir med som kurshund, fordi Pia har løpetid. 

Nå er det på tide å krype til seng. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.