Jaktkurs for nybegynnere!

Tre tirsdagskvelder i september, skal jeg delta som observatør på dette kurset:

JAKTKOMITEEN I NSK AVD OSLO/AKERSHUS ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL
JAKTKURS FOR NYBEGYNNERE!

Kurset har fokus på jakttreningsmetodikk for å gi deg et godt grunnlag for videre trening av egen Spaniel utover høsten. Vi vil starte opp med en teoridel og fortsette med mest mulig praksis. Kurset går over tre tirsdagskvelder, 3. sept, 10. sept og 17. sept, fra kl 18-20. 
Møt presis med ferdig luftet hund!

 Kurset tar opp elementer som
– Bruk av spaniel på jakt
– Føring av hund og innlæring av godt søksmønster
– Fløytebruk, kommando
– Kroppsspråk
– Apportering på land
– Ro i skudd og kast
– Teoretisk gjennomgang av NKKs regler for jaktanleggsprøve, apportprøve og jaktprøve
– Dirigering

Fant er dessverre ikke så flink til å delta på kurs, men jeg har veldig lenge hatt lyst til å lære mere om spanieljakt.

IMG_5134

Dette blir morsomt! Jeg håper at jeg får flere tips til trening med Fant.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.