RallyMixbaner, dømming og masse hygge!

Søndagens RallyMix kurs kortversjon: vi møttes kl. 10 for å spise frokost sammen, vi skravlet oss nesten bort, vi tegnet fire baner, (2 lette, en middels og en vanskelig bane), vi pratet om dømming, vi kikket på filmer mens Malvina fortalte hvordan hun dømte ekvipasjene, vi spiste enda mere mat, før vi pakket sammen og reiste til Frognerparken.

P1070600

Her satte vi opp en bane, og det ble faktisk den jeg hadde laget. Jeg hadde ikke med meg hund (Ebbie med dårlig kropp og Pia med løpetid), derfor ble det bare til at jeg deltok på banevandringen og på dømmingen. Det ble fire ekvipasjer å dømme, og det var kjempemorsomt. Dommer har med seg en skriver og fire av kursdeltagerne hjalp til med det, hver sin gang.

P1070602

Vi var en utrolig flott gjeng på kurset i helga. Blide, trivelige, inkluderende og flinke instruktører. Det ble mye latter og hyggelige diskusjoner. Jeg håper at jeg får se dem alle igjen ved en seinere anledning. Nå skal jeg planlegge og holde et kurs, og levere oppgave + litt til, vedr. det, slik at jeg får min sertifisering. Juhuuuu….!

Onsdag reiser jeg til Solbu. Jeg skal holde to privattimer torsdag kveld, og så skal jeg holde et «kosekurs» på Låplassen lørdag. DET blir morsomt, det!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.