RallyMixbaner, dømming og masse hygge!

Søndagens RallyMix kurs kortversjon: vi møttes kl. 10 for å spise frokost sammen, vi skravlet oss nesten bort, vi tegnet fire baner, (2 lette, en middels og en vanskelig bane), vi pratet om dømming, vi kikket på filmer mens Malvina fortalte hvordan hun dømte ekvipasjene, vi spiste enda mere mat, før vi pakket sammen og reiste til Frognerparken.

P1070600

Her satte vi opp en bane, og det ble faktisk den jeg hadde laget. Jeg hadde ikke med meg hund (Ebbie med dårlig kropp og Pia med løpetid), derfor ble det bare til at jeg deltok på banevandringen og på dømmingen. Det ble fire ekvipasjer å dømme, og det var kjempemorsomt. Dommer har med seg en skriver og fire av kursdeltagerne hjalp til med det, hver sin gang.

P1070602

Vi var en utrolig flott gjeng på kurset i helga. Blide, trivelige, inkluderende og flinke instruktører. Det ble mye latter og hyggelige diskusjoner. Jeg håper at jeg får se dem alle igjen ved en seinere anledning. Nå skal jeg planlegge og holde et kurs, og levere oppgave + litt til, vedr. det, slik at jeg får min sertifisering. Juhuuuu….!

Onsdag reiser jeg til Solbu. Jeg skal holde to privattimer torsdag kveld, og så skal jeg holde et «kosekurs» på Låplassen lørdag. DET blir morsomt, det!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: