Tirsdag og onsdag…..

…rett og slett!!

Tirsdagen startet med «hjemmehundeskole-kontorformiddag». Mailer ble besvart, kursplaner ble oppdatert og jeg gikk gjennom RallyMix permen fra helga.

IMG_6266

Ebbie, Pia og jeg gikk deretter en god tur langs Maridalsvannet i kjempeflott sommervær.

IMG_6265

Ebbie bare måtte ha noen gledesruller underveis, noe Pia ikke helt skjønner vitsen med.

IMG_6250

IMG_6254

IMG_6267

IMG_6276

IMG_6280

Fant ble hentet av Martine lørdag, og skal være der til fredag. Da skal han være hjemme sammen med Arne til jeg kommer hjem mandag. De er snille, Martine og Arne som passer Fanterampen nå som Pia er på det mest «klare» vedr. løpetida si. Det er godt for Fant å slippe og bli utsatt for det.

Jentene ventet i bilen mens jeg jobbet noen timer, før vi reiste hjem og laget middag. På kvelden reiste jeg inn til Frognerparken for å være observatør på Tess sitt RallyMix kurs, og der møtte jeg igjen to av de jeg hadde vært sammen med på helgas kurs. Det var kjempehyggelig!

IMG_6285

IMG_6289

Vel hjemme på kvelden, trente jeg litt med Pia og Ebbie, før vi tok kvelden. De hadde vært hjemme med Arne da jeg var i Frognerparken, og de hadde bare ligget og sovet. Snille jenter!

I dag, onsdag, pakket jeg bilen full av hundebøker, hinder og annet kursmateriell, jeg var på butikken og handlet litt, før vi reiste til Solbu. Her er det akkurat passe temperatur for meg, dvs. «jakkevær», og det er stille og rolig her. Eller…. det var det ikke i sted, akkurat. Pia og Ebbie var ute i hagen og spiste griseøre, da det kom 7-8 mennesker forbi med en hund. Jentene mine sprang og bjeffet langs gjerde, de var ikke sinte, mens folkene gikk helt inntil gjerde og kjeftet på dem og ba dem om å holde fred. Jeg var opptatt inne i hytta og gikk ikke ut. Pia og Ebbie ble stille med en gang de hadde gått forbi hytta. Jaja….!!

Torsdag skal jeg gå en tur med jentene, og tenke gjennom privattimene jeg skal holde på Låplassen om kvelden.

Det er virkelig flott her på Solbu!

DSC_0102

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.