Tunhovdtjønne.

IMG_6299

Dit gikk torsdagens tur. Det var et aldeles nydelig vær, godt og varmt.

IMG_6296

IMG_6302

Jeg tror vi gikk ca 6 km. Ikke all verden, men hundene var daffe og tunge. En liten rast og kos ved vannet gjorde godt, før vi gikk til bilen igjen.

IMG_6297

På ettermiddagen reiste jeg til Låplassen for å holde et par privattimer og de var hyggelige, som vanlig. Etter timene reiste jeg til Solbu igjen, men stoppet før jeg kom dit. Vi gikk tur på andre sida av Buvatn og så fikk hundene en treninsøkt hver. Vi trente posisjoner i RallyMix, skifte, dekk foran, og gå i fra work (høgre side) til fot og fra work til mellom. Sidebyttene skal kun skje mot venstre i RM, noe som faktisk ser veldig fint ut. Pia var laber, Ebbie fokusert.

Da vi kom til Solbu igjen, fikk jentene et godbitsøk i hagen, jeg satt ute og koste meg litt, før vi tok kvelden. Pia og Ebbie var trøtte og sovnet fort, mens jeg sank ned i sofaen. Kveldsluftingen foregikk i hagen på Solbu. Det var måneskinn og krusninger på vannet, og utrolig stemningsfullt. Blir det like fint i kveld, må jeg prøve å få tatt noen bilder.

Akkurat nå sitter jeg og funderer på hvor dagens tur skal gå. Det er like varmt og godt i dag, men det er litt vind. Det gjør bare godt.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.