Låplassen, tur og kos!

Lørdag holdt jeg «lappekurs» på Låplassen. 6 flinke, trivelige, glade og lærevillige hunder med eiere + vesle lundehunden Tassen. Han er lillebror til bamsefar Nalle.

Her er Prins. En skikkelig staut kar!

DSC_0060

DSC_0047

Vi gikk gjennom forskjellige øvelser som de hadde ønsket å trene på: avstandsdirigering, bli-øvelser, tannvisning, hopp over hinder, stå og apportering. Det er alltid så morsomt å se hvor godt eierne jobber med hundene sine, og at hundene får fremgang i treningen.

DSC_0055

DSC_0053

Vi skravla, drakk kaffe, lo og koste oss. Det hører med til kursene på Låplassen.

DSC_0043

Pia og Ebbie ventet så stille og rolig i bilen, ingen lyd. Jeg kunne ikke vise noe med Ebbie denne gangen, fordi hun jo har løpetid. Det hadde vært veldig dumt for hann-hundene som deltok, synes jeg, hvis hun hadde ødelagt konsentrasjonen for dem.

 Etter kurset gikk vi tur på Skreddarstølen og koste oss. Det var ingen sauer her nå, men to oksekalver gikk på jordet og beita.

IMG_6309

IMG_6310

IMG_6311

IMG_6314

Da vi kom til Solbu igjen, satt jeg med på brygga og koste meg med jentene. Pia la seg omtrent oppå meg, mens Ebbie gikk litt til og fra. Kvelden ble avsluttet med vin og lørdagsgodt på Karibu, hos tvilingsøster Mie. Det må vel kalles en super-lørdag, vel.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Låplassen, tur og kos!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.