Viderekommende freestyle og RallyMix kurs i Oslo.

Jeg har endelig fått skrevet kursinfo. vedr. freestylekurset og også lagt ut info. vedr. RallyMix kurset jeg skal holde i Oslo.

Freestylekurset skal jeg holde for Aase, Canis, mens RallyMix kurset skal jeg holde for SidevedSide Hundeskole, v. Merete Kristensen.

Her følger litt info om kursene.

Jeg skal holde et viderekommende freestylekurs på Lahaugmoen Hundesenter, CANIS, helga 23. + 24. november. Har du noen triks inne og har lyst til å komme litt videre, er dette kurset for deg.  Her kommer kursinfoen:

           FREESTYLEKURS FOR VIDEREKOMMENDE.

Dette kurset er for deg som er kommet i gang med freestyletreningen og som har endel triks inne.
Jeg kommer til å gå gjennom koreografi og hvordan du kan bygge et program slik at det “flyter” og ser fint ut. Jeg går også gjennom hvordan et program blir dømt, slik at deltagerne får et innblikk i hva som er viktig i et program, for å få godkjente karakterer i en konkurranse.
Trenger du hjelp med noen øvelser, ser vi på hvordan du kan komme deg videre med dem. Har du funnet musikk og trenger innspill til å sette sammen øvelsene, jobber vi med det, også. Det blir mye praktisk trening.

Hilde tok Freestyle-instruktørutdannelsen sin hos Stardogs i 2009, den gang da Emma Willblad og Frida Binette drev hundeskolen sammen. Jeg har gått freestylekurs for Nina Haaland, Richard Curtis, Emmy Simonsen (heelwork to music), Emma Willblad, Frida Binette, Kath Hardman og Karen Sykes. Jeg deltok på dommerkurs i teknisk lydighet høsten 2012, med Emmy simonsen.
Hilde driver Gladlabben Bærum og Gladlabben Nesbyen.

Kurset går 23. + 24. november, fra  kl.10.00 til ca kl. 14.30, begge dagene.  Kurset går inne i oppvarmet lokale med kunstgress.

Det andre kurset jeg skal holde, er et RALLYMIX TRENINGSKLASSE – KURS.

rallymix logga

Kurset går disse dagene:

lørdag 26. oktober 10.30-14.30 på Dyrlegene CC-Vest

torsdag 31. oktober 18.30-20.30 på Bredtvet

torsdag 7. november 18.30-20.30 på Bredtvet

torsdag 14. november 18.30-20.30 på Bredtvet

Dette er hva grunnleggerne av sporten sier om sportens første (laveste) klasse.

“Träningsklass är rallymixens första klass. Det är här vi lär oss grunderna, regelverket och basskyltarna. Träningsklass handlar väldigt mycket om att bygga upp en kontakt med hunden, att skapa en följsamhet och bygga upp en teamkänsla.

Vi går igenom rallymixens olika grundpositioner, fot, work och mellan, samt hur bytena mellan dessa skyltar skall gå till i sporten.

Vi jobbar med att hunden skall generalisera sitt och ligg, samt tittar på olika vardagsmoment som är viktiga att kunna”.

 24183665-yRu0w24169435-QcXDl
  

RallyMix kurset har bare 3 ledige plasser.

Påmelding til begge kursene, kan gjøres via Gladlabben Hundeskole sin hjemmeside HER. 

VELKOMMEN TIL TO INSPIRERENDE KURS.

Så – «dett var dett». Nå kan jeg bare glede meg til å holde disse morsomme kursene.

Jeg brenner for at hund og eier skal ha det morsomt sammen, at de skal utvikle seg og få en god kommunikasjon. Jeg ønsker at hunden skal trene masse mentalt, slik at den blir sliten og fornøyd hver dag, og at eier skal være stolt av hunden sin. Da trenger en jo ikke bare delta på «lydighetskurs», men et aktiviseringskurs (som freestyle og RallyMix) er et utrolig flott supplement. Latteren sitter løst, det er ikke så mye alvor i treningen, og hund og eier er avslappet og glade. 

Nå skal Fanterampen og jeg ut og trene litt. Vi har hatt en flott dag så langt, med tur og litt jakt på rampen, men nå står det litt mental trening på programmet. Hei og hopp! 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.