Mandag!

I dag er formen atter god, og Fanterampen og jeg skal på en god sykkeltur. Det er friskt og godt i dag, endel skyer og sol, et nydelig septembervær.

DSC_0077

Det er ikke så galt å våkne opp til dette, synes jeg.

DSC_0076

Jeg skal pusse vinduer i dag, tok endel i går, og så skal jeg vaske litt i hytta. Tirsdag reiser jeg til Gol for å hente Pia og Ebbie og da håper jeg at Ebbie er ferdig med løpetida si. Kanskje gjenstår det et par dager, men det får vi holde ut. Pia vet jeg er ferdig, så da er løpetidene over for denne gang.

GOD MANDAG, FRA RAMPEN OG MEG!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Mandag!”

  1. Åååååja, nå skjønte jeg det.. Trodde du hadde alle hundene på hytta, og sytes det var litt rart at du bare trente/gikk tur med pomsen… Dyremishandlig tenkte jeg da 😛 haha! ❤

    Kjakji

  2. Haha…. tenk hvis det var slik, da, at jentene ikke hadde fått hverken tur eller trening de siste dagene. 😉 Det hadde omtrent vært dyremishandling, ja!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.