ENDELIG – «familien» er samlet igjen!

Fant og jeg har som dere vet, kost oss alene noen dager på Solbu. Jentene har vært på Gol Dyrepensjonat, som absolutt kan anbefales, pga. de vanskeligste dagene i løpetida si. Nå er begge jentene helt ferdig for denne gang, og det er kjempegodt for oss alle.

I dag reiste jeg for å hente dem, og de var kjempeglade da jeg kom. De er også veldig glade i Camilla som driver pensjonatet sammen med sin mann, og jeg ser at de har hatt et godt opphold der.

Pga. en stygg kollisjon på riksvei 7, måtte vi i dag kjøre en omvei for å komme oss hjem til Jar. Vi kjørte via Eggedal, Sigdal og Åmot. Det var egentlig greit, for det er trivelig å se andre omgivelser enn de jeg vanligvis ser.

P1070671

Vi tok en stopp underveis. Hundene fikk lufta seg litt, jeg delte matpakka mi med dem (jeg lager alltid et par brødskiver mere enn det jeg trenger), og jeg koste meg med trivelige omgivelser. Her er det noen som er innmari sultne, ser det ut til.

P1070665

P1070676

Pia er så grei å ha med seg. Hun la seg etter en liten stund og slappet godt av. Fant er også blitt flink nå, og Ebbie er også enkel å ha med seg. Skikkelig koselig!

P1070679 P1070678

Jeg brukte 4 timer fra Gol til Jar med en innlagt stopp. Det var veldig dårlig vei fra Nor-Kro til Haglebu, deretter ble det bedre å kjøre. Jeg koser meg uansett, for jeg er veldig glad i å kjøre bil!

Nå er vi hjemme og alle hundene koser seg. De har fått middagsrester, griseøre og en goddis av Arne. De får en goddis av han hver kveld, og de roer seg ikke før den ligger i magen deres.

I morgen blir det en god tur før jeg skal jobbe noen timer. Det er godt å ha kommet hjem igjen nå, og at hverdagen blir «normal» igjen.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.