Det er godt å være hjemme.

Dagene går med til turer, husarbeid, enkel trening med hundene og kontorjobb. Det er faktisk godt å ha kommet inn i vanlig gjenge igjen, synes jeg. Hundene synes det er godt å være sammen og de har mye glede av hverandre. Fant har ikke voktet så mye enda, for nå er han ikke så sliten. Han har jo hatt «alenetid» sammen med meg noen dager, mens jentene var på Gol Dyrepensjonat.

IMG_6392

Jeg hadde tenkt å legge spor og trene søk med hundene i dag, men det gikk i vasken. I morgen, fredag, håper jeg at jeg får det til. Da blir det trening og kos, før jeg reiser noen timer på arbeid. På kvelden skal jeg på besøk og skravle med andre likesinnede. Det blir koselig.

Nå begynner det å bli mørkt om kvelden. Da finner jeg frem telysene mine og tenner dem og andre levende lys i stua og på kjøkkenet. Det er litt deilig med høst, også, særlig når det har vært så flotte dager som nå.

Jeg har satt opp akkurat passe med kurs denne høsten, og nå skal jeg komme igang med trening av egne hunder. Det er godt å ha tid og overskudd til det. Det har ikke blitt så mye trening de siste mnd., men vi har hatt en super sommer, hundene og jeg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.