Hjemmehelg.

Det er godt å være hjemme i helga. Jeg koser meg i fineværet, pusser vinduer, rydder litt, vasker tepper og pledd mens hundene går ut og inn i hagen. Det blir en hviledag på hundene i dag.

Fredag reiste jeg inn i Maridalen med hundene. Jeg la først et spor til Fant før jeg gikk en tur med alle tre. Fant gikk sitt spor veeeeldig bra. Han gikk med lav nese, tok vinkler og buer uten å nøle ble kjempeglad da han kom til sporslutt. Der vanket det kattemat. Nam…nam…!

Pia og Ebbie trente søk. Ebbie fant tre leker jeg hadde lagt ut, hun lekte og apporterte og hun var som vanlig fokusert og glad. Hun elsker jo å trene søk. Deretter trente vi litt lydighet. Fri v. fot under springmarsj. Det syntes hun var kjempemorsomt. Jeg la derfor inn f.v.f under vanlig marsj innimellom springmarsjene, og det gikk veldig bra. Flott kontakt og veldig ivrig. Morsomt.

Pia søkte etter en og en gjenstand. Første gangen slapp hun gjenstanden før hun kom helt inn til meg. Etter at hun ikke fikk belønning for det, leverte hun alle gjenstandene fint i hånda mi etter det. Vi trente litt LP: dekk u. marsj og lineføring. Hun var sånn passe fokusert, men gjorde det hun skulle. Det var varmt i går, og hun var nok litt preget av det.

Så fint var det i Maridalen fredag.Bilde

GOD LØRDAG TIL DERE ALLE!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.