Hjemmehelg.

Det er godt å være hjemme i helga. Jeg koser meg i fineværet, pusser vinduer, rydder litt, vasker tepper og pledd mens hundene går ut og inn i hagen. Det blir en hviledag på hundene i dag.

Fredag reiste jeg inn i Maridalen med hundene. Jeg la først et spor til Fant før jeg gikk en tur med alle tre. Fant gikk sitt spor veeeeldig bra. Han gikk med lav nese, tok vinkler og buer uten å nøle ble kjempeglad da han kom til sporslutt. Der vanket det kattemat. Nam…nam…!

Pia og Ebbie trente søk. Ebbie fant tre leker jeg hadde lagt ut, hun lekte og apporterte og hun var som vanlig fokusert og glad. Hun elsker jo å trene søk. Deretter trente vi litt lydighet. Fri v. fot under springmarsj. Det syntes hun var kjempemorsomt. Jeg la derfor inn f.v.f under vanlig marsj innimellom springmarsjene, og det gikk veldig bra. Flott kontakt og veldig ivrig. Morsomt.

Pia søkte etter en og en gjenstand. Første gangen slapp hun gjenstanden før hun kom helt inn til meg. Etter at hun ikke fikk belønning for det, leverte hun alle gjenstandene fint i hånda mi etter det. Vi trente litt LP: dekk u. marsj og lineføring. Hun var sånn passe fokusert, men gjorde det hun skulle. Det var varmt i går, og hun var nok litt preget av det.

Så fint var det i Maridalen fredag.Bilde

GOD LØRDAG TIL DERE ALLE!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: