Lørdagskos med Martine.

Etter at hundene hadde kjedet seg gjennom fredagen, det ble ingen tur kun lett trening og et godbitsøk i hagen, skjedde det endelig noe på lørdag. Martine kom hjem en tur og vi skulle gå tur og lage middag.

Da Martine kom ble det liv i leiren. Alle skulle ha klapp og kos og det ble bjeffing og gledeshyl fra Pia (hun «synger» nemlig når hun er glad). Vi pakket oss ut, handla inn til middagen, reiste innom blomsterbutikken på Nadderud og kjørte til Haslum Kirkegård. Der gikk Martine og jeg til graven til mine besteforeldre og onkel, vi satte ut litt røsslyng og tente et lys.

P1070759

Etter dette hentet vi hundene og gikk en fin runde på kirkegården. Jeg sier det igjen, det er virkelig fint der og veldig hyggelig å gå og rusle rundt. Det var endel folk der, flere enn jeg vanligvis møter, men hundene var så flinke og greie å ha med seg. Jeg merket at det er  en stund siden vi har trent, for Pia var veldig ivrig og tilbød både det ene og andre. Jeg skal legge en plan for uka, for nå må jeg komme igang igjen med mer organisert trening. Jeg har noen planer klare, men de får jeg komme tilbake til seinere.

P1070764

Etter en fin tur, reiste vi hjem igjen. Martine la seg på sofaen og slappet av litt, mens jeg gikk ut og koste meg med litt potetgull og et glass rødvin. Deilig lørdagsettermiddag! Fant og Ebbie var inne med Martine mens Pia lå ute sammen med meg. Etter en stund gikk vi inn igjen, og da var det Pia sin tur til å kose seg sammen med Martine-mor. De blir liksom ikke så store disse korthårene, når de krøller seg sammen.

P1070773

Middagen ble laget og etterpå reiste Martine. Hun skulle hente David på Gardermoen for han hadde vært borte hele uka på jobb. Hundene og jeg slappet av, jeg spiste lørdagsgoddis og dermed var den dagen gått.

I dag blir det søndagsmiddag med familien her hjemme og det er alltid så hyggelig. Jeg prøver å få til det de søndagene jeg ikke er på Solbu. Denne helga har det faktisk vært godt å være hjemme i ro. Vi skal ut på en liten luftetur på Nadderud om litt, og så blir det litt trening på parkeringsplassen. Det må vel bli bra, vel.

GOD SØNDAG! 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.