Deilig fredag!

Husarbeid, svare på mail, kose meg på sofaen med cappuccino og tre hunder i fanget før  vi gikk en kjempefin tur i Maridalen før jobb. Alle hundene koste seg, de lekte, snuste og vasset litt. Ebbie`s øye er fortsatt ikke leget, og hun skal ha en oppfølgingstime tirsdag. Det virker ikke som om hun har noe vondt, men det ser ikke så godt ut. Hun er ikke blitt verre, heldigvis, men bare litt bedre. Veterinæren fant ikke ut hva som feilte øyet, selv etter en times undersøkelse, og det bekymrer meg litt. Er det ikke bedre tirsdag, blir hun sendt til en spesialist.

Her kommer noen bilder av gjengen i Maridalen, for de som gidder å se på dem.

IMG_6489 IMG_6492 IMG_6496 IMG_6502 IMG_6511 IMG_6512 IMG_6516 IMG_6520 IMG_6524 IMG_6527 IMG_6533 IMG_6536 IMG_6543

Jeg jobbet litt, før vi reiste hjem. Det ble litt trening på hundene i hagen, før vi gikk inn og laget middag og slappet av.

IMG_6549 IMG_6550 IMG_6554 IMG_6558 IMG_6565 IMG_6568

Fanterampen er utålmodig: «ja, så kom med den goddisen da. Du er så innmari treg, muter`n».

Alle var trøtte inklusive meg, og vi sløva på sofaen noen timer. Fantastisk deilig, det er ikke så ofte jeg gjør det.

Vi gikk ut i hagen på kvelden og trente litt. Vi var nok ute en times tid, tenker jeg. Det var så stille i nabolaget, jeg tente stearinlys og koste meg ute med mine bestevenner. Hundene gikk rundt og snuste og lekte litt med hverandre og Pia og Ebbie la seg ved beina mine og slappet av. Det luktet høst, det var friskt og godt og jeg kunne nok ha vært ute enda lengre, hvis det ikke var for at vi måtte inn og legge oss. Jeg tror nok naboene synes at jeg er litt rar, som tenner stearinlys ute en kald høstkveld og koooooser meg ute. Jeg synes bare det er helt herlig, jeg.

Lørdag: vi er kommet til Solbu og vi har vært ute i hyttehagen og slappet av. Det er akkurat passe temperatur ute og sola skinner over Buvatn. I kveld skal jeg bort på besøk, mens hundene blir alene på Solbu. Det klarer de så bra, og det er også godt for meg å være helt alene noen ganger. I morgen, søndag, har jeg planer om en god og lang fjelltur. Jeg vet ikke hvor det blir enda, men jeg skal sjekke kartet i morgen og så får vi se. 

Nå skal jeg forresten ut på en kveldstur og hundene skal få springe litt løse og kose seg.

HEI OG HOPP FRA OSS PÅ SOLBU!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.