Lørdagens hyttekos!

Lørdag har det vært et helt utrolig vær på Solbu og vi har virkelig kost oss. Det har vært en hviledag for hundene, men de har vært med Arne og meg på noen «småjobber» i hagen.

Her er noen bilder av gullungene som jeg tok i dag og fra Solbu.

DSC_0075 DSC_0076 DSC_0078 DSC_0081 DSC_0083 DSC_0088 DSC_0089 DSC_0094 DSC_0097 DSC_0104 DSC_0106 DSC_0107 DSC_0109 DSC_0114 DSC_0117 DSC_0120 DSC_0121 DSC_0122 DSC_0123 DSC_0127

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Lørdagens hyttekos!”

  1. Hei.

    Takk for superkoselig tur. Så fint å få være med jentene dine «alene» Alle fire storkoste seg jo sammen, tror Pia og Bambi er hemmelige bestiser.

    Fest med måte ikveld da, hi hi.

    Klem fra Ole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.