Fredagskveld på Karibu!

Denne helga er jeg sammen med tvillingsøster Mie på hytta hennes, Karibu. Vi skal være her til mandag morgen, og denne gangen har jeg ingen hunder med meg. Fanterampen er fortsatt hos Martine og bonuspappa David, mens Arne tilbød seg å se etter Pia og Ebbie. Jeg pratet med Arne fredag kveld, og han fortalte at det var en litt «trykket» stemning hjemme. Hehe… de savnet nok mamsen sin, tenker jeg.

Mie og jeg tente bålpanna og koste oss ute i går kveld. Vi kledde godt på oss og satt ute en god stund. Herlig!

DSC_0076

DSC_0078

I dag har jeg tenkt å strikke litt på skjerfet mitt,  lese og ellers bare slappe av og kose meg.

DSC_0078

GOD HELG,  ALLE SAMMEN!

En kommentar til «Fredagskveld på Karibu!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: