Fredagskveld på Karibu!

Denne helga er jeg sammen med tvillingsøster Mie på hytta hennes, Karibu. Vi skal være her til mandag morgen, og denne gangen har jeg ingen hunder med meg. Fanterampen er fortsatt hos Martine og bonuspappa David, mens Arne tilbød seg å se etter Pia og Ebbie. Jeg pratet med Arne fredag kveld, og han fortalte at det var en litt «trykket» stemning hjemme. Hehe… de savnet nok mamsen sin, tenker jeg.

Mie og jeg tente bålpanna og koste oss ute i går kveld. Vi kledde godt på oss og satt ute en god stund. Herlig!

DSC_0076

DSC_0078

I dag har jeg tenkt å strikke litt på skjerfet mitt,  lese og ellers bare slappe av og kose meg.

DSC_0078

GOD HELG,  ALLE SAMMEN!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Fredagskveld på Karibu!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.