Stemningsfull formiddagstur.

Tirsdag formiddag gikk «ungene» og jeg en tur langs Maridalsvannet, før jeg reiste noen timer på jobb. Det var skikkelig stemningsfullt pga. tåkedisen som hang lavt over vannet. Ebbie og Pia sprang «villmann» og lekte masse. Ebbie er nå ferdig med innbilt svangerskap, lavt energinivå og dårlig form og nå er hun glad, ivrig, hun har masse energi og er blid som bare Ebbie kan være.

Fant kaster seg med i leken med Pia, og de er så søte sammen. Hvis Fant henger seg på leken når Pia og Ebbie leker, stopper Ebbie opp, for da blir det henne de to andre jakter på. Det liker ikke Ebbie. Det er helt greit, egentlig, for det er morsomt å se hvordan Pia og Fant kan leke og kose seg sammen.

Jeg tok noen bilder  med mobilen  min i dag. Det gir et lite inntrykk av hvor stemningsfullt det var på turen.

IMG_7029 IMG_7030 IMG_7031 IMG_7034 IMG_7036 IMG_7039 IMG_7041 IMG_7043

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.