Piamor går på freestyle 2 kurs!

Pia går på freestyle 2 kurs. Det er et kurs hvor vi skal trene på å få hunden til å jobbe på avstand og vi skal også trene på å få hunden til å jobbe lengre, før belønningen kommer.
Pia synes det er all-right og delta på kurs, hun, selv om hun ikke har den intensiteten og «driven» som Ebbie har. Pia er blitt veldig glad i å trene og hun begynner å bli flink til å konsentrere seg og å være fokusert under trening.

Det jeg legger merke til, er at når hun ikke helt skjønner hva hun skal og hun blir litt frustrert, da kommer det småbiting på meg og litt frustrasjonsbjeffing. Da er det viktig for meg å senke kriteriene litt, slik at hun lykkes og belønningen kommer.

Det er veldig trivelig å delta med Pia på kurs, for hun blir bare flinkere og flinkere til å jobbe. Hun er god å belønne med goddis og hun er også glad i lekebelønning. Lekebelønningen har jeg jobbet masse med, og jeg er innmari glad for at jeg har gjort nettopp det. Detter hun litt ned i intensitet, er det bare å leke henne opp igjen.

I KVELD TRENTE VI PÅ:

  • «front»
  • sideveis forflytninger
  • å «runde» noe
  • poteløft + avstand
  • vi laget en kjede med to forflyninger og tre stasjonære øvelser.
  • jeg tok ut det svakeste leddet i kjeden og trente på det, før vi satte det inn i kjeden igjen.

Pia ble litt trøtt på slutten og datt litt ut, men sammen klarte vi å fullføre kvelden og vi hadde en flott kveld, både Pia og meg.

Etter kurset hentet jeg Fant hos Martine og David. Han har vært hos dem siden mandag og kost seg og slappet av etter mandagens veterinærbesøk. Han har trent med Martine og vært veldig ivrig. Jeg må nok bli flinkere til å trene med han nå, for han er kjempefokusert og ivrig om dagen. Jeg har så lett for å trene på øvelser som han kan, men nå må jeg finne på noe nytt å trene på, slik at han får noen utfordringer. Det trenger han virkelig.

Ellers gleder jeg meg vilt til lørdag, for da skal Ebbie ta stingene sine. Jeg regner med at hun får «frisignal» til å leke, trene og å springe «villmann» med «søsknene» sine, og det blir bra. Ebbie er full av overskudd og krefter nå, og trenger nok å få utløp for masse innestengt energi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: