Kursplass i Bærum 2014

Jeg har «mistet» treningsplassen min på Lysaker og jeg er derfor på leting etter et nytt sted jeg kan holde kurs. Foreløbig har jeg fått «nei» på alle forespørslene mine og nå begynner jeg å bli litt motløs. Er det noen som vet om et sted det er lov til å holde kurs, blir jeg veldig glad for tips. Høyest på ønskelisten står en parkeringsplass, med et parkeringshus hvor vi kan trekke inn ved regn/snø.

Jeg skal holde kurs for andre hundeskoler i 2014, og er da på deres treningsplass. Jeg vil gjerne sette opp «mine» kurs i Bærum og jeg håper at noen har forslag til ny treningsplass.

Ellers går vi turer og trener littegrann, hundene er blide og friske og jeg gleder meg over å ha god tid til dem nå. Kursene «mine» før jul er slutt, Pia har igjen et par kurskvelder og jeg bruker min «arbeidstid» på kontoret. Jeg skal til Solbu neste onsdag, fordi jeg skal ha privattimer torsdag og fredag i «dalen». Det er koselige timer, synes jeg, og de gir meg mye motivasjon og glede.

IMG_6901

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Kursplass i Bærum 2014”

  1. Snille, snille Aase.
    jeg ønsker meg en forholdsvis stor plass, med mulighet til å gå under tak ved regn/snø. En parkeringsplass med et parkeringshus, hadde vært perfekt. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.