Kursplass i Bærum 2014

Jeg har «mistet» treningsplassen min på Lysaker og jeg er derfor på leting etter et nytt sted jeg kan holde kurs. Foreløbig har jeg fått «nei» på alle forespørslene mine og nå begynner jeg å bli litt motløs. Er det noen som vet om et sted det er lov til å holde kurs, blir jeg veldig glad for tips. Høyest på ønskelisten står en parkeringsplass, med et parkeringshus hvor vi kan trekke inn ved regn/snø.

Jeg skal holde kurs for andre hundeskoler i 2014, og er da på deres treningsplass. Jeg vil gjerne sette opp «mine» kurs i Bærum og jeg håper at noen har forslag til ny treningsplass.

Ellers går vi turer og trener littegrann, hundene er blide og friske og jeg gleder meg over å ha god tid til dem nå. Kursene «mine» før jul er slutt, Pia har igjen et par kurskvelder og jeg bruker min «arbeidstid» på kontoret. Jeg skal til Solbu neste onsdag, fordi jeg skal ha privattimer torsdag og fredag i «dalen». Det er koselige timer, synes jeg, og de gir meg mye motivasjon og glede.

IMG_6901

2 tanker på “Kursplass i Bærum 2014

  1. Snille, snille Aase.
    jeg ønsker meg en forholdsvis stor plass, med mulighet til å gå under tak ved regn/snø. En parkeringsplass med et parkeringshus, hadde vært perfekt. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.