Søndagsfrokost anno 1983, med Zacky!

Martine: jeg har strikket før, ser du. Jeg skal nok klare å få til Dorte Skappel genseren til deg, også.

Bilde 7

Zacky var Liv Caprino sin hund. I og med at vi leide hos henne, ble vi kjempegode venner med gull-gutten. En sindig, snill og flott schæfer gutt, som ble med oss på hyttetur på Pellebu og som nærmest bodde sammen med Arne og meg. Han jogget med meg hver dag, tok bussen med meg inn til byen, gikk turer med meg overalt og jeg var så stolt når jeg hadde han med meg. Det var fryktelig vanskelig å flytte fra han, men heldigvis fikk han overnatte hos oss på Kokkerudåsen så ofte vi ønsket.

IMG_5105

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Søndagsfrokost anno 1983, med Zacky!”

  1. Zacky ❤ Husker han egentlig ikke, men har jo mange fine bilder av han 😀

    Sjekk serviset, det er jo det vi har ennå. Eller Martine har det!? Elsker det 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.