Søndagsfrokost anno 1983, med Zacky!

Martine: jeg har strikket før, ser du. Jeg skal nok klare å få til Dorte Skappel genseren til deg, også.

Bilde 7

Zacky var Liv Caprino sin hund. I og med at vi leide hos henne, ble vi kjempegode venner med gull-gutten. En sindig, snill og flott schæfer gutt, som ble med oss på hyttetur på Pellebu og som nærmest bodde sammen med Arne og meg. Han jogget med meg hver dag, tok bussen med meg inn til byen, gikk turer med meg overalt og jeg var så stolt når jeg hadde han med meg. Det var fryktelig vanskelig å flytte fra han, men heldigvis fikk han overnatte hos oss på Kokkerudåsen så ofte vi ønsket.

IMG_5105

 

2 tanker på “Søndagsfrokost anno 1983, med Zacky!

  1. Zacky ❤ Husker han egentlig ikke, men har jo mange fine bilder av han 😀

    Sjekk serviset, det er jo det vi har ennå. Eller Martine har det!? Elsker det 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.