Solbu og privattimer.

Onsdag reiste Ebbie, Pia og jeg til Solbu.

P1080082

Fanterampen er hos Martine og David og nyter gode, avslappende dager som «alenehund». Han er skikkelig treningsvillig og spretter opp  og er klar, med en gang Martine bare reiser seg fra sofaen.

Jeg skal holde noen privattimer tordag og fredag og det gleder jeg meg veldig til. Privattimer er veldig trivelige timer for meg, og også nyttige timer for hund og eier. Disse dagene skal jeg bla. ha en privattime med en valp, en privattime med en hund som har problemer i hverdagen og en time med en hund og eier som trenger hjelp vedr. konkurransetrening i LP klasse 1.

Det er ikke alle som ønsker å delta på kurs, noen trenger ikke å trene på alt det som inngår i et kurs, kanskje passer ikke kurskveldene eller det kan være at hunden ikke klarer å jobbe med andre hunder tilstede. Da kan det være fint å kunne ha en instruktør helt alene, en som kun har fokus på hund og eier og som legger vekt på trening som hunden og eieren trenger.

På Solbu i ettermiddag var det 5 plussgrader, sol og litt snø. Jeg rydda ut av bilen, ga hundene et griseøre hver og deretter fikk de et godbitsøk i snøen.

I kveld har jeg sittet litt ute og kost meg med lyktene mine.

P1080102

Det har vært et kjempeflott lys ute, et lys som er helt spesielt for desember. Nå skal jentene og jeg gå en liten kveldstur før vi skal ta «kvelden».

P1080094

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.