– og så kom kvelden og blåtimen…

DSC_0082 DSC_0085

Vi har kost oss ute en times tid i kveld, jentene og jeg. De fikk et godbitsøk og deretter trente vi litt. Jeg måtte finne på noe vi kunne trene på på et lite område, i og med at det er endel snø i hyttehagen og veldig glatt for meg å bevege meg rundt. Derfor ble det:

  1. Touche en flaske med snuta. Flaska sto først på trappa ved siden av meg, deretter flytta jeg den opp på benken.
  2. Jentene skulle tråkke på trappa med en pote,
  3. Pia og Ebbie skulle gjøre to atferder etter hverandre, før belønningen kom. Det spilte ingen rolle hva de gjorde, det viktigste var at de skulle skjønne at de ikke fikk belønning etter en atferd og at de derfor måtte finne på en atferd til. Det gikk mest i bukke og rygge, hoppe og rygge, dekke og rygge og sitte og gi labb. Hehe… det er  nok det å rygge som er deres default atferd, tydeligvis.

Nå har vi besøk, og Ebbie og Pia elsker det. Etter masse kos og klapp, har jentene nå sovnet. Nå er det skravling og litt vin på meg og tvillingsøster Mie, før vi tar kveldsturen vår og takker for en flott dag.

Én tanke på “– og så kom kvelden og blåtimen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.