Tirsdag og onsdag.

Tirsdag var det nydelig vær på Jar, og turen gikk til Maridalen før jeg skulle på jobb. Martine bor hjemme denne uka, for hun jobber med eksamenen sin. Jeg satt Pia og Fant i bilen og gikk for å hente Ebbie. Da hun hørte at jeg kom, sprang hun og gjemte seg under beina til Martine under skrivebordet. Det er rart hvor små disse korthårene kan gjøre seg noen ganger. Ebbie var så heldig at hun fikk lov til å være alene med Martine og hun hadde sovet og kost seg hele dagen.

IMG_7235

Nydelige Maridalen. Akkurat nå synes jeg det er godt at det ikke er snø, for da er det lett å gå tur med hundene løse i skogen. Det er deilig for dem. Det var litt rart å ikke ha med seg Ebbie på tur, men det var kanskje godt for henne å få litt alenetid, også.

IMG_7233

IMG_7238

Dette regnet vi hadde i går, onsdag, liker jeg derimot ikke. Da vil jeg heller ha skikkelig vinter. Nå er det bare glatt, grått og trist. VI tenner lys hver ettermiddag og kveld, spiller julesanger og baker litt. Det er veldig koselig å ha besøk av Martine og å bake sammen. Glutenfri kakebakst er nemlig ikke like morsom å jobbe med. Vi får det da til, på en måte. Det viktigste er vel ikke hvordan det ser ut, men at det smaker sånn nogenlunde godt.

Onsdag ble alle mine fir-beinte med ut på tur, og vi gikk en annen tur i Maridalen. Nå gikk vi i skogen. Det begynte faktisk å snø litt og jeg fikk en liten anelse av julestemning der og da.

Jentene koste seg med lek og en ball jeg hadde tatt med meg. Fanterampen ville også bli med, og apporterte villig til meg noen ganger. Han er virkelig i god form nå. Ellers var han som vanlig mest opptatt av å snuse etter fugler og å utforske tusser og troll.

IMG_7244

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Tirsdag og onsdag.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.