God jul!

I dag er det vesle julaften og jeg skal kose meg med de siste juleforberedelsene. Jeg skal bake glutenfritt brød til mennene i familien, jeg skal pynte litt mere og i kveld kommer ungene + David for å pynte juletreet sammen med meg. David skal feire jul sammen med oss, og det gleder vi oss til, alle sammen.

12

I dag tidlig satte jeg på julemusikk og så danset vi litt, hundene og jeg. Det gikk i «bukke», «bamse» og «opp på to», «rygge mellom beina», «gå rundt meg», «rygge fra meg og rundt meg», «slalom» og «åtte» og jeg lo og koste meg. Halene til mine fir-beinte gikk rundt og rundt, de hadde det tydeligvis veldig morsomt. Det blir nok litt mere dansing på oss utover i jula. Å trene triks gjør både meg og hundene glade og fornøyde.

FANT, EBBIE, PIA-MOR OG JEG, ØNSKER ALLE SOM FØLGER OSS EN RIKTIG GOD JUL! 

Kos dere med familie, venner og de fir-beinte!

JuleblomstJuleklem fra meg til deg! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: