God jul!

I dag er det vesle julaften og jeg skal kose meg med de siste juleforberedelsene. Jeg skal bake glutenfritt brød til mennene i familien, jeg skal pynte litt mere og i kveld kommer ungene + David for å pynte juletreet sammen med meg. David skal feire jul sammen med oss, og det gleder vi oss til, alle sammen.

12

I dag tidlig satte jeg på julemusikk og så danset vi litt, hundene og jeg. Det gikk i «bukke», «bamse» og «opp på to», «rygge mellom beina», «gå rundt meg», «rygge fra meg og rundt meg», «slalom» og «åtte» og jeg lo og koste meg. Halene til mine fir-beinte gikk rundt og rundt, de hadde det tydeligvis veldig morsomt. Det blir nok litt mere dansing på oss utover i jula. Å trene triks gjør både meg og hundene glade og fornøyde.

FANT, EBBIE, PIA-MOR OG JEG, ØNSKER ALLE SOM FØLGER OSS EN RIKTIG GOD JUL! 

Kos dere med familie, venner og de fir-beinte!

JuleblomstJuleklem fra meg til deg! 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.