Fredagstur.

Det ble en deilig Maridalstur med tre glade og snille hunder. Vi gikk nesten to timer, og jentene lekte og koste seg, mens Fanterampen nok var mest på «snuser`n», som vanlig.

IMG_7262 IMG_7259

Jeg oppdaget plutselig en vei langt unna ved et jorde, og jeg tenkte at der skulle vi ikke gå. Pia oppdaget plutselig at det kom en mann syklende på veien med en hund i springer. Hun bjeffet og sprang etter, Ebbie kom til meg, mens Rampen la i veg etter Pia. Pia er ikke så tøff, så hun kom tilbake omtrent med en gang, mens Rampen sprang i vei over jordet. Han sprang så fort de vesle, raske beina kunne bære han. Han ser ikke så godt på lang avstand, og han skjønte nok ikke hva det var han sprang etter. Da han kom nærmere, snudde han og kom tilbake. Han oppdaget nok at dette ikke var noe som fløy, ergo var det heller ingen fugl.

IMG_7264 IMG_7265

Jeg tok noen innkallinger på hundene. Jentene satt fint og venta på kommando, mens Rampen luska i bakgrunnen.

IMG_7275Jeg fikk han med på et par innkallinger, også. Jeg hadde med skikkelig god belønning, det var nok det som gjorde «susen», tenker jeg.

IMG_7277Jeg ønsker dere alle en fortsatt god romjul.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.