Gladmelding, Solbu og litt til.

Fredag hadde jeg en privattime på Gol, med en fransk bulldog jente på ca 4 mnd. Ei nydelig, lita «tulle», full av fart og tæl og skikkelig treningssugen. «Mamma`n» hennes er veldig flink og hun tok all instruksjon på strak arm. Det var utrolig morsomt å se hvordan Lea tenkte selv og jobbet og hvordan vi fikk frem atferder som vi skulle trene på.

Det gikk i frivillig sitt, vi shapet inn dekk (kom nesten i mål), Lea apporterte leker (fytterakker`n så flink), vi snakket om belønningsord og trente litt på det, eier fikk lekse i å belønne all positiv atferd (hjemme og ute på tur) og ellers bare fortsette slik som hun hadde begynt med veslejenta.

«Jentene» ble med meg som ventehunder i bilen, mens Fanterampen og Martine hadde gått seg en skitur. Fant sprang og koste seg og oppførte seg veldig fint. Han fikk bære votten til Martine etter turen og da laget han koselyder og ristet votten litt.

IMG_7388

Fredag ettermiddag laget Martine og jeg et bål utenfor kjelleren, vi grillet pølser og koste oss.

DSC_0080 DSC_0088

Hundene fikk godbitsøk og likte nok veldig godt at vi var ute sammen med dem. Etter dette var hundene trøtte og fornøyde og sov godt resten av kvelden. Martine og jeg spilte casino og vri åtter, pluss at vi fant opp vårt eget kortspill. Vi kalte det for «vri-serie». Hehe… det var faktisk kjempemorsomt!

JIPPIIIIIII. 😉 😉 I dag fikk jeg altså gladmeldingen som jeg har ventet på. Jeg fikk mail fra Camilla, Canis Hønefoss, om at jeg er kommet med på problemhundtrenerkurset som observatør. Det kommer til å bli en superfin oppfriskning for meg, for nå er det ca 10 år siden jeg gikk problemhundtrenerkurset via IMMI. Som en følge av det og annet, må jeg nå prioritere hvilke kurs og andre aktiviteter jeg kan delta på det neste halve året.

Hvis du har lyst, kan du lese mere om kursets innhold HER.

Ellers gikk Fanterampen og jeg en alenetur ved Maridalen Bygdetun og Kirkeruinene torsdag, mens jentene var med hundelufter`n på tur. De koste seg på tur med et par andre hunder ved Burudvann og de var slitne og glade da jeg kom hjem til dem.  Her er noen bilder fra min og Fanterampens tur!

IMG_7378 IMG_7381 IMG_7382 IMG_7385RIKTIG GOD HELG TIL DERE ALLE!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.