Kos med Fanterampen!

I dag hadde Fant og jeg planlagt å gå en skitur i Maridalen før jobb. Jeg fant ikke stavene mine og etter en stund ga jeg opp å finne dem. VI gikk en god tur fra Maridalen Skole, ned til Kirka og opp til Maridalen Skole via vel-huset. Det er godt å bare gå med en hund, og Fant er enkel å gå med når han får gå i fleksibånd.

Bilde

I dag ville Fant gå og trene fordi han gjerne ville ha goddisen jeg hadde med meg. Jeg har et signal som forteller hundene at vi er ferdig med treningen, ellers tilbyr de jo bare øvelser hele tida, og dette signalet måtte jeg til stadighet gi til Fanterampen i dag.

Bilde

Etter turen, trente vi litt på parkeringsplassen. Jeg synes det er trygt å ha på Fant et bånd, for at han ikke skal springe avgårde hvis han ser noe/noen, men jeg tror nok ikke at jeg trenger det så mye nå. Han jobbet bra, hadde fokus på meg, «sladra» når det kom en på ski og var så ivrig at han nesten ikke klarte å la være å bjeffe.

Vi trente søk og triks, utgangsstilling og så lekte vi litt.

Bilde

Bilde

Etter noen timer på arbeid, reiste vi hjem til Pia og Ebbie. De hadde gått en tur rundt Burudvann med Berit og 4 andre hunder. De var trøtte og fornøyd da jeg kom hjem, og det ble litt sofasitting på alle hjemme før middag.

I dag har jeg faktisk trodd at det er fredag, og jeg handla fredagsgoddis med meg hjem i dag. Det skal IKKE spises i kveld. Jeg spiser nemlig goddis bare fredag og/eller lørdag og det er en regel jeg har hatt i mange år.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.