Fanterampens dag!

Torsdager er Fanterampen og min dag. Pia og Ebbie er med på hundelufting og jeg har derfor ikke dårlig samvittighet, når Fant og jeg koser oss på tur.

IMG_7617

I dag kjørte jeg som vanlig inn i Maridalen og jeg parkerte ved Maridalen Kirke. Det snødde/sludda, og jeg måtte ha på både regnfrakk og regnbukse for at jeg ikke skulle bli klissvåt. Fanterampen fikk gå løs i skogen ned mot Maridalsvannet.

IMG_7622

IMG_7630

Det er ikke skikkelig is på vannet, derfor passet jeg på at vi ikke gikk ned til vannkanten. Hvis Fant ser en flekk på isen, tror han at det er en fugl og springer i rasende fart avgårde. Det turde jeg ikke å ta sjansen på i dag, når isen var som slush, omtrent.

IMG_7632

Det ble litt tungt å gå for Fant, for snøen var så kram. Fant brydde seg egenlig ikke, han, så lenge han kunne grave etter mus og springe litt etter småfuglene. Jeg stoppet hele tida og prøvde å fjerne snøklumpene, men de kom tilbake med en  gang Fant begynte å gå igjen. Slik er det alltid når snøen er som nå.

IMG_7636

IMG_7635

IMG_7639

Etter noen timer på arbeid, reiste vi hjem til Pia og Ebbie. De var glade og fornøyde da Fant og jeg kom hjem og de hadde tydeligvis hatt en flott tur med turkameratene sine og Berit. Nå soves det rundt omkring og det er fred og ro i heimen. Fornøyde hunder og fornøyd mams.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Fanterampens dag!”

  1. Ja, jeg er kjemperedd for isen. For noen år siden holdt Fant på å drukne i Maridalsvannet pga. utrygg is. Da fikk jeg litt skrekken, kan du si 😉

    Jeg skal klippe han nå, slik at han slipper disse snøklumpene. Marko hadde enda større og flere snøklumper, fordi han hadde mye mere pels. Han måtte jeg noen ganger bære til bilen, fordi han ikke klarte å gå med alle snøklumpene. Skulle ønske at jeg hadde mobil og kunne tatt bilder av han da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.