Fanterampen koste seg…

på alenetur med meg torsdag. Både han og jeg kunne gå på skaren i skogen i Maridalen og det var jammen meg deilig. Fant sprang hit og dit, bakker opp og bakker ned og lyttet etter fuglekvitter.

IMG_7727

IMG_7729

IMG_7731

Jentene hadde vært borte fra heimen i 2,5 timer med hundelufter Berit og 4 andre hunder. Berit forteller at Pia og Ebbie er greie å ha med seg, og at de oppfører seg veldig fint. Det er godt for meg å vite. De er også veldig fornøyde når jeg kommer hjem, og jeg ser at de har hatt en fin dag, de også. Det var jo det som var ønsket med å la dem bli med en dag på hundelufting.

Torsdag kveld ble det freestyletrening og Pia og Ebbie var veldig flinke. Halene gikk og de lekte og spiste goddis som belønning. Vi lekte også litt i hagen. Det ble drakamp mellom hundene og meg, og Fanterampen vant leika flere ganger da jeg kastet den. Han hadde det så morsomt og det var så godt å se.

Nå lader hundene opp i sofaen, fredagsturen venter.

Se på veslerampen, da! Såååå søt gutt, ca 2,5 mnd gammel!

128-2838_IMG

1798455_642713842456030_1434835022_n

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.