Fredagstur!

Maridalen, med nysnø og fortsatt skareføre – heldigvis. Rampen fikk såklart endel snøklumper i pelsen, fordi det var plussgrader, men turen gikk allikvel greit for hans del. Det er jammen meg godt å ha to hunder som ikke har problemer med slikt, for det er vondt for Fant å hoppe og sprette med så store snøklumper i pelsen og det er litt av en jobb å få dem bort etter endt tur.

Her er noen bilder fra dagen, glade og lykkelige hunder – og jeg storkoste meg sammen med dem.

P1080188

P1080189

P1080196

P1080197

P1080200

P1080202

P1080203

P1080208

P1080210

P1080212

Her er noen filmer fra turen i dag. De er for dem som gidder å se på!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Fredagstur!”

  1. Hei.
    Så utrolig flotte bilder! Tenker meg dere koste dere jeg . Gleder meg til maridalen tur med dere til sommeren.
    Klem fra Ole Kristian hi hi…NOT…det er jo meg Birgitta jo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.