Ettermiddagstur i Ljøtelende.

Nå har det begynt å snø, og det blåser litt. Det er bare å kle på seg og å nyte det å kjenne «været» på kroppen.

Jeg kjørte til Ljøtelende, parkerte bilen og så gikk vi på skaren innover og ut på vannet. Ebbie hadde fått smertestillende og var mere med på leken nå enn i dag tidlig. Det var godt å se. Hun skal til veterinær onsdag, og jeg håper at det ikke er noe alvorlig med foten hennes.

IMG_7848

IMG_7849

IMG_7851

IMG_7853

IMG_7854

IMG_7855

IMG_7856

IMG_7857

IMG_7858

IMG_7860

IMG_7862

Etter turen fikk alle mine tre håpefulle et griseøre hver og nå sover de godt, alle sammen!

Deilig fredag på Solbu!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.