Deilig mandag på Solbu.

I dag har Rampen og jeg kost oss veldig. Vi har gått ca 7,5 km på ski, utenfor løypene, og Fanterampen har kost seg og jaktet på ryper. Han gikk litt i bånd der hvor jeg trodde at vi kanskje kunne møte på hunder/mennesker, ellers gikk han løs. Gjett om han koste seg. Det gjorde jeg også!!

IMG_7953

IMG_7949

IMG_7947

P1080287

P1080284

P1080283

P1080281

Fanterampen fikk los på noen ryper og «skreik og bar seg» en stund, men selv om han springer langt avgårde, kommer han alltid tilbake til plassen hvor rypene lå og trykket. Det er godt for meg å vite at han gjør det, for da er det bare å stå og vente på den plassen.

Fanterampen nyter gode dager som «alenehund» og jeg koser meg storlig med bare å ha en hund å forholde meg til. Jeg savner jentene mine veldig, da, og gleder meg til jeg skal hente dem på Gol.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: