Planlegging av kurs og skikkelig kosedag.

I dag har det vært skikkelig påskestemning på Solbu. Sol fra skyfri himmel, vindstille og noen få varmegrader i lufta.

Etter at Rampen og jeg hadde gått en skitur, over myrer og i nærheten av Solbu, reiste vi til Geilo for å holde en privattime.

Da vi kom hjem derfra, gjorde jeg ferdig planlegging av kursene jeg har satt opp ved Nesbyen Hundeskole denne våren. Et kurs ble jammen meg satt opp i høst, også, nemlig et sporkurs.

Nå skal Fanterampen og jeg ut på en liten kveldstur. Det blir nok en liten skitur over vannet og på myrene mot Øyvatn. Nok en flott dag er snart ved veis ende, og nå skal jentene snart hentes 😉 Vi savner dem, Rampen og jeg.

IMG_7811 P1080165 P1080160

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.