Gjensynsglede!

Det var så trivelig å hente Pia og Ebbie på Gol lørdag formiddag. De var så glade for å se meg, og det ble mange susser og klemmer. Pia var kjempeglad og måtte såklart bjeffe litt, men ga seg etter hvert. Ebbie smøyg seg langs beina mine, og hun kunne liksom ikke komme nærme nok.

Jeg kjørte rett til Ljøtelende med dem, og så fikk alle tre leke og springe sammen. Gjett om de var glade for å se Fant og omvendt. Fant smilte fra øre til øre og hoppet og spratt rundt dem, samtidig som han måtte følge med på om det var fugler i sikte.

De ble så trøtte og gode alle tre, og de sovnet som noen steiner da vi kom til Solbu.

P1080385 P1080382

Hehe…. Pia våkna litt akkurat da jeg skulle ta bilde. Hun sovna fort igjen!

Ebbie bare MÅTTE ligge oppå beina mine, selv om det ikke var så god plass der.

P1080384

På kvelden tok jeg sparken og så sparka vi litt rundt på Buvatn. Det hadde snødd hele ettermiddagen, men det ble ikke så mye ut av det.

P1080391

Jeg hadde tatt med en ball som jeg ville leke med Pia og Ebbie med, jeg regnet med at Fant hadde nok med å gå på jakt. Der tok jeg feil, gitt. Den som ville leke, apportere og avlevere til meg, det var nettopp Rampen. Til jentenes enorme fortvilelse. Han krøkte seg sammen, sprang det forteste den vesle kroppen klarte og tok ballen like foran snuta på jentene. Noen ganger kastet jeg ballen når Fant var opptatt med å snuse, og da endelig ble det jentene som rappet den og fikk leke litt.

Søndag morgen gikk vi en tur langs land, og nå hadde jeg ikke med meg hverken belønning eller ballen. Fant kom frivillig inn til meg og gikk ved siden av meg og trippet flere ganger. Han ønsket å leke, må vite men jeg hadde ingenting å tilby han. Å leke med meg er ikke noe alternativ og en pinne bare tygger han opp. Jaja…. da vet jeg at jeg skal ha med meg en ball på turene våre utover. Jeg har nok av dem liggende.

Nå reiser vi hjem til Jar om litt. Fanterampen og jeg har hatt en suuuuuper vinterferie, men nå må jeg jobbe noen dager.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.