Påska er over for denne gang ;-)

Ferien nærmer seg slutten og snart er det tomt på Solbu! Karoline og David reiste søndag, Arne reiste mandag morgen og Andreas reiser mandag kveld. Vi får massssse varer mandag, og Arne kommer nok til å bruke hele dagen for å få på plass varer i hyllene. Martine blir antageligvis til onsdag morgen, og det er koselig.

Vi har hatt flott vær denne påska, og utsikten fra Solbu er som vanlig upåklagelig.

P1080576

Jeg jobbet mandag og tirsdag før skjærtorsdag, derfor trenger jeg ikke å reise hjem for og jobbe de første dagene etter påske. Det er et av mine privilegier, å kunne legge opp mine egne arbeidsdager utfira innleveringsfrister osv. Jeg skal vaske og «pakke ned påska»  de nærmeste dagene, og skrive et par rapporter etter privattimer jeg har hatt.

Jeg har gått turer med hundene på skaren hver morgen. Turene har gått langs Buvatn og jeg har gått så tidlig at det ikke har vært andre mennesker eller hunder ute.

P1080543

Fant har gått i bånd, mens jentene har kunnet gått løse. De holder seg nærme meg, og de er så enkle å ha med seg. Vi har lekt litt og kost oss i morgensola, alle sammen.

Jeg har også gått turer med Pia, Ebbie og Fant i Ljøtelende hver dag. Vi har gått på skaren og gått der det er blitt bart. Tvillingsøster Mie har blitt med meg noen turer og det har vært veldig trivelig.

IMG_8080 IMG_8069 IMG_8108

Pia inviterer Ebbie til lek fra «Storesteinen».

IMG_8058

Ebbie liker å ha utsikt over skogen.

IMG_8061

Påskeferien har gått fort, dagene har bare flydd avgårde. Nå er det snart mai måned og snøen smelter sakte men sikkert. Jeg gleder meg til isen på Buvatn går. Da blir det igjen enkelt å ha hundene løse i hyttehagen.

P1080563

 Det har vært en flott påskeferie, med mye god mat, godt drikke og trivelig selskap.

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.