Vi koser oss bare.

IMG_8579

 Pia tar en «gledesrulle». Det er nok den andre gangen i sitt liv, at hun gjør det.

IMG_8602

Denne bloggen er i utgangspunktet en «hundetreningsblogg». I det siste er det blitt lite trening på hundene, og dermed ingen oppdatering her inne. Dvs. vi trener litt innimellom men nå er det faktisk blitt flere turer og kos, enn trening.

Når vi trener, går det i LP-klasse 1 og 2, kreativ lydighet og så legger jeg spor til hundene. Fant elsker å gå spor, mens Ebbie liker at det ligger noe i sporet som vi kan leke oss med. Pia og jeg jobber mye med lineføring, vi er ikke så flinke i den øvelsen. Det er den viktigste av alle øvelsene, derfor må den «sitte».

Her er noen turbilder:

P1080822

IMG_8519

IMG_8527

IMG_8599

IMG_8613

IMG_8643

IMG_8652 @P1080836

P1080844

P1080751

IMG_8463

P1080762

P1080820

P1080883

P1080857

P1080850

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.